Extrém helyek ahol Szexeltél?
Szegeden a pláza mélygarázsában
Válasz a(z) 202-es üzenetre:Valaki naon huncut :-) Akkor és ott én se tudtam. És jobban esett mintha gyóntam volna.
Válasz a(z) 201-es üzenetre:Ezt nem tudtam kihagyni :-P :-)
Válasz a(z) 200-es üzenetre:Nem rossz, bár így még soha nem neveztem a dolgot :-)
Válasz a(z) 197-es üzenetre:Csak nem a bűneiteket gyóntátok meg :-P ?
Válasz a(z) 196-es üzenetre:Temető :-O remélem kihasználtátok minden pillanatát :-)
Garbolcon a Túrban (a román határőr meg leskelődött közben :-) ) és volt egy eksön egy lőtéren is Odesszában a tengerparton
Egy pár évvel ezelőtt vasárnap 9-kor egy templomban :-)
ciao! temető, belvárosi park (fényes nappal emberek előtt, hóesésben), sínek között, általános iskola udvarán, szelektív kukák mögött ...ezek az extrémebbek... :-)
A disco mellett a konténerek között...és egy másik lánnyal reggel 7 órakor kispesten egy 10 emeletes ház földszintjén, a lift mellett....:) ezt a 10-en fejeztük be a lépcsőn:)
A tunéziai tengerben a part mentén, a fűrdőzők között...:) A swinger klubb már nem is extrém....:)
nagyon szívesen:) Válasz a(z) 192-es üzenetre:
Válasz a(z) 189-es üzenetre:Köszike a hozzászólást.
Válasz a(z) 190-es üzenetre:Na jó, nem én voltam, de elképzeltem veled, és tényleg jó volt :-)
Válasz a(z) 188-es üzenetre::D
Válasz a(z) 187-es üzenetre:sajnos, olyan nagyon régen volt, hogy ki tudja már...:S:D
Válasz a(z) 186-es üzenetre:Ja igen, emlékszem már rád :-D
Válasz a(z) 186-es üzenetre:És ki szolgált ki ez idő alatt ???? :-O csak remélem ,hogy nyitás után megitatok 1 italt, a nagy izgalom ....... ;-)
Helló :-) vonaton, a büfékocsis sráccal.. lehúzta a redőnyt, lezárta a büfékocsit :-D
Egerben egy kellemes buli után hazafelé tartva, Az egri patak mellet egy kis sikátorban. Nyár volt, fölöttünk tárva-nyitva voltak az ablakok, hallottuk, ahogy a családok tv-t néznek - vacsoráznak - vagy mosolyogva beszélgetnek hétköznapi témákról.. izgalmas volt. -dávid
egy éve voltam orvos mikor aklinika/ahol dollgoztam/professzori szobályábyn a professzor ur lányát nem kis örömökban részesitettem,mig ő a másik szobában diktált a titkárnőnek.Kisssé izgultam,bevallom, de nem én voltam a kezdeményező,csak udvarias voltam
Válasz a(z) 182-es üzenetre:Rég volt :-O ujabb nincs :-P
szia, szexeltem moziban, több üzlet próbafülkéjében, parkban, széchenyi fürdőben miközben a sok ember körülöttünk fürdött...(álltam a vízben, a nyakamba ugrott és közben betettük...), étterem wc- jében miután az asztal alatt annyira felizgattuk egymást, buszon( rég volt...), vonaton fülkében. István
Egy ismerősömnél voltunk. Ö elment a boltba, ami a sarkon volt. Ketten maradtunk a barátnőmmel. Össze néztünk, és már ment is a konyhapulton. Épp hogy végeztünk.
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/66815.jpg Ezt akartam rakni hozzá:
Válasz a(z) 172-es üzenetre:Szia Jázmin, ezer éve nem beszéltünk :-( Engem mikor viszel arra a partra? :-) Fenn egy hajón is nagyon jó lenne :-)
Válasz a(z) 174-es üzenetre:Melyik járattal jársz??? :-D Biztos kedvelhetem a vízpartit, mert nagyon sok olyan volt, tópart, tengerpart, vagy éppen benn, de sípályán, erdőben, kilátóban is nagyon élveztem :-)
Válasz a(z) 176-es üzenetre:A videó visszanézésénél nem derült ki, hogy ki élvezkedett a háttérben? :-) Vagy nem tér kamera volt? :-) Ha ilyen nagyot élveztek, ha tudjátok hogy néznek, legközelebb engem is hívhatnátok kukkolónak, szívesen megyek :-)
Nappali teraszán,azt hittük üres a ház.Szex közben hallottuk a mocorgást a nappaliból.Tudtuk,hogy néznek minket,isteni nagyot élveztünk.persze fölvettük videóra.
Válasz a(z) 173-es üzenetre: Igen, csak azokat, köszike a hozzászólást. :-)
busz hátsó ülésén miközben a busz majdnem tömve volt :):):)
Köszi kedves! :-) Extrém helyeket vársz, nem? Autóban,moziban meg még kis Polskiban soxor, de extrém módon többször is! Mondhatni majd' mindig (mivel BDSM pár vagyunk!) :-D
Tengerparton éjszaka a homokban,finom volt nagyon hallod a víz morajlását.Autó hátsó ülésén:)
Válasz a(z) 160-es üzenetre:ezz merész..... :-O
Válasz a(z) 168-es üzenetre:Frissebb emléked nincsen ? ;-)
egy strandon a napozo ágyon
Sziasztok! 1.Erdőben, kidőlt, behavazott, majd' 1 méter átmérőjű tölgyfarönkön, hóesésben, meztelenül (35 éve :)). 2. 2x2 méteres Faraday ketrecben, munkaidőben (és ez is volt már vagy 22 éve! :-) )
Válasz a(z) 166-es üzenetre:Mind kettőből volt ;-)
Válasz a(z) 165-es üzenetre:Esetleg volt olyan közöttük, amilyenról még nem hallottál, vagy izgi volt? :);)
Válasz a(z) 163-es üzenetre:köszike a hozzászólást :-)
Anyósomék ebédlőasztalán, majd a kerti kispadon:)
Szakadó hóesésben a patak feletti hídon. Szóval nincs gond az idővel sem, ha van szerelem... :-) Felvonulási téren egy autóban a szülőkre várva. Igaz, csak orális volt,de nagyon izgi. Margit szigeten félre vonultunk a sötétben. Csakhát a félre az egy másik út mellett volt. Járókelő megvárta, míg elmentünk mindketten. Majd szónélkül tovább ment... :-)
Pár évvel ezelőtt történt:az akkori barátommal egy kisvárosból mentünk haza vonattal. Tél volt, a kalauz felszállás előtt felhívta az utasok figyelmét arra, hoogy csak az egyik kocsi fűtött. Persze mindenki a melegben óhajtott helyet foglalni. Pasim cinkosan rámkacsintott: tudtam, mit akar. Természetesen a jegyszedő hozzénk szállt fel eléször, azt hitte, hogy bliccelni akarunk. A következő megállónál leszállt, csak pár percünk maradt, azonnal egymásnak estünk! Fantasztikus volt, ahogy az ölében élveztem egy cseppet sem fáztam!!! Az utolsó pillanatokban végeztünk... Ugyanezzel a sráccal egy emlékmű tetején lettünk egymáséi. Ö emelt fel és vett le onnan. Baromira tériszonyom volt,attól tartottam, hogy a nagy csata közben lepottyanok, adrenalinom az égbe szökött... és mi is hamarosan elszálltunk! Felejthetetlen élmények voltak!
Nekem is volt olyan élményem egy nálam fiatalabb csajjal hogy a C&A próba fülkéjében kötöttünk ki.Az volt a legdurvább hogy a hangom magamba kellet folytani de mást nem tudtam persze.A másik proba fülkékben meg jöttek mentek de számomra megszünt a külvilás akkor és ott.
Válasz a(z) 158-es üzenetre:Köszike a hozzászólást :-)
Mi legutóbb a Hármashatár hegyen voltunk a párommal. Kiderült, egy kiránduló útvonal kellős közepén sikerült egymásra találni. :-)
Válasz a(z) 156-es üzenetre: Kerestem, de nem találtam Budapesten sivatagot. De a kép, mit leírtál tökéletes. Bár könnyen félrenyelhetsz. Vigyázz! :-)
Válasz a(z) 155-es üzenetre:Szabadtér? :-O Pedig annyi hely van. Én ha megtehetném a sivatag kellős közepén, 1 napernyő alatt, ücsit szürcsölve, eltudnám..... hmmmmmmmm nem is folytatom, mert mossz állom csak :D:D:D
Válasz a(z) 154-es üzenetre: Rajta leszünk. :-) Idén a szabadtér már kilőve,de majd valamit kieszelünk. De az ilyen helyzetek spontán a legjobbak.
Válasz a(z) 138-es üzenetre:mikor történik új :-P
akadt már esemény parkban, buszon, játszótéren - bár ez utóbbi éjszaka volt... :-) nem voltak kisgyerekek veszélyben :-)
hello. Nekem a vezetés közbeni beavatás különösen tettszett. Legközelebb is lesz ilyen :-)
Válasz a(z) 144-es üzenetre: Izgalmasnak izgalmas, csak veszélyes...
Válasz a(z) 149-es üzenetre: Miiiiért? :-O :-D (bocsi, de erre most csak ezt tudtam írni.. ) :-P :-)
Válasz a(z) 127-es üzenetre:A hévízi tó az nekünk is meg volt utána alig tudtam ki jönni
Én a nejemet dugtam a zyúfolt Balatonban. Ő egy gumimatracon feküdt, pont annyira nyomódott be alatta, hogy a puncija a víz alatt volt. Én pedig a matrac végénél áltam, és félrehúzva a bikinijét felszúrtam. Tőlünk 1-2 méterre nyüzsögtek az emberek, minden korosztály. Persze nagyon mozogni nem lehetett, mert közben sétáltam vele, mint aki tologatja a matracon pihenő nőjét. Azért nagyot élveztünk:)