LESZBI MINDENKI? |
|
Sziasztok.Pest megyei leányzót keresek közös élményekhez
Van itt valaki?
én csak egy molett csongrád megyei 30-as nőt keresek.
Én is csak chatalni szeretnék. Nem találkozni. Csak itt beszélgetni. Amúgy égy éve jöttem rá, hogy vonzódom a saját nemem iránt. De nem akarom, hogy a rokonaim megtudják. Ti, hogy titkoljátok?????
Sziasztok!Én lányokat keresek,hogy forró vágyaimat csillapítsam.Na és persze azét is aki vállalkozik rá!Puszika
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/29896.jpg Mindenkinek nagyon-nagyon boldog,sikeres,és az előzőnél sokkal-sokkal jobb Új Évet kívánok!
Válasz a(z) 30-es üzenetre:meg teném szivesen
Válasz a(z) 28-es üzenetre:szia,az enyémet kényeztethetnéd
Sziasztok! Nem voltam még lánnyal de keresem azt a lányt aki,szivesen be vezetne a rejtelmekbe! Harmadiknak nem csatlakozom csak lányokhoz.
sziasztok nagyon kényeztetnék már egy puncit
Sziasztok! Hölgyeket keresek, akik szívesen társalognának, chatelnének itt izgi dolgokról. :-) Nem szexpartnerre vadászom, nem is kérek találkát, csak tanulságos, saját tapasztalatokon alapuló jóízű beszélgetésekre vágyom. puszi, hurdy
Válasz a(z) 23-es üzenetre: Szia én szívesen taliznék Veled ha kapok egy telszámot vagy emailt..... Csők Barby!!
Szasztok Valójában én jobbára fotózás végett vagyok itt fenn (működik is valahogy), de a felmerült igények kielégítésére keresek lányokat, párokat leszbi témában partnernek... pusz mindenkinek
Sziasztok kedves lányok! Középkoru, nős, ápolt srác vagyok és alkalmanként szívesen lennék hölgyek, v. lánypárok talp és seggnyaló szolgája, akinek felváltva órákon keresztül ülhetnétek a száján, stb...! Perverz dolgokkal is alázhatnátok! Ha érdekel VALAKIT, írjatok! Pussz....!!!
Sziasztok szivesen ismerkednék lányokkal roszalkodhatnánk együt. Aki szereti a gyengéd romantikus tapintásokat érezi irjon neke kielégittem vágyit:)(ha nem perverz dolgok)pusz
Sziasztok drágáim.. én egy hetero fiu vagyok de imádom a lezbi lányoakt imádok rájuk rejszolni valakivel esetlek élöbe is ki probálhatnánk?
Sziasztok!Ezt már énse értem,mindenki csak beszél de cselekedni senki nem akar?Szánjonmeg végre egy kedves lány aki nem csak fantáziál,hanem tényleg akar velem egy jot szeretkezni!:)
Válasz a(z) 14-es üzenetre:Az jó! mert én imádom, ha kényeztetnek :-)
Sziasztok! Olyan lányt keresek, akit nem zavarna párom passzív jelenléte! Nagyon fontos lenne , hogy a lány nem érhetne a páromhoz, ez persze kölcsönös lenne tőle is! Mi lányok csak egymással foglalkoznánk!
sziasztok nem értem minek van ez az oldal itt nem is akar senki hancurozni mindenkinek csak a szája nagy.
Szia mindenkiben megvan a leszbi hajlam!Csak nem mindenki jön rá idöben!Énis csak nemrég jöttem rá!
Szia! Ismerkedhetnénk?Én is imádom a női testet!!
sziasztok én imádom a nöi testetkényeztetni és ehez keresek partnert.
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/26488.jpg sziasztok
Én kezdő vagyok. Szeretném kipróbálni a szeretkezést nővel.
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/25618.jpg Sziasztok!Nem hiszem,hogy mindenki leszbi...Én igen,és nem is akarok megváltozni.Sajnos hazudnom kell a barátaimnak, a gyerekemnek.Ők nem tudják.Legalább magamnak nem hazudtam.Megtaláltam a nagy Öt is,de nem ébredhetek mellette minden reggel...Miért nem?Pedig szeretnék vele élni,de nem lehet...
Sziasztok!Van itt valaki?
én most jöttem erre az oldalra ,és egész jónak találom mert egyből fel izgultam
Sziasztok ,jelenleg van bent valaki ?
már mint csajszi
van itt valaki
Helló lehet csatlakozni a társasághoz
Igaz hogy már nem vagyok mai gyerek, de érdekel a nő a nővel való kapcsolat. Szeretném kipróbálni.
hhhhh