SZEX PROFI TRAVI TRAVIVAL |
SZESZ AZ ÉLET ÉS ÉLVEZZŰL MINDEN PILLANATÁT.....DOLLYLADYY |
szuperul nézel ki :)))Válasz a(z) 28-es üzenetre:
Szia DOLLY CICA! micsoda oldalad vaaaaaaaan.... puszi tomi/ corsett
Sziasztok ! Keresek egy helyes travit, akit alaposan kinyalnák, és jól popsin dugnám ! Persze, minden mást is, de e kettőt nagyon szeretném !!! Puszi minden érdekeltnek, Feri
Én is szivesen kipróbálnám csinos nőies travival. De csak olyannal akinek melle van. Szabolcsi vagyok.
Válasz a(z) 16-es üzenetre: Detty, szép és kívánatos vagy! egy hetero. Vagy biszex?
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/34207.jpg Sziasztok!
belőlem ki nevel kurvát?
sziasztok!nagyon vágyom egy szexi travira!!
sziasztok! Én szeretném ezt is kipróbálni!
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/33640.jpg hallo édeseim mi ez a punnyadas
Válasz a(z) 16-es üzenetre:nagyon komoly vagy
Sziasztok! Szereted a többes szexet? Ha igen, csatlakozz hozzám és felkeresünk egy profit...
Helló! Mióta várom, hogy egy tüzes travi elcsábítson! Ha magadra ismertél keress azonnal! :-) Gabesz
syastok! én csak még nagyon kezdő vagyok.nagyon nehéz olyan pasit találnom aki az elvárásaimnak megfelel. de azért még keresek:)
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/28128.jpg sziasztok,travi párt keresek
sajnos nem az egész az, ezért ami van azt nagyon ki kell élvezni...
óóó...igen...aaaaa...élvezük bizony....
Sziasztok!régen voltak már ezen a falon!
Válasz a(z) 16-es üzenetre:Hi.Szivesen megimernélek
Sziasztok!Egy csini travit keresek kapcsira. Még nem voltam travival de majd megőrit a vágy. Ha valakit erdeklek írjon légyszi. Pussz
Sziasztok!........... :-*
Egyetértek Krisztinnel! :-)
Nincs is szebb két travi nyalakodásánál,rosszaékodásánál. :-) Pusszka
sziasztok
Sziasztok! Egy travi buliban szívesen részt vennék! Szívesen húzok bugyit, de inkább abszolut férfi szerepben mint fütyis nőt szeretném kezelni a travit! Buli szervezéséért aktívan is tennék (kör-e mailek, egyéb intézni való) tehát szóljon aki tervez ilyet és segíthetek! Üdv!
Sziasztok!Azt hiszem örülnénk neki mindnyájan,ha Dollylady ápolna le bennünket!Ha egyszer rám ugrana...:))))
Sziasztok! Gina vagyok,Új lakója a negyednek. Puszilok mindenkit!
két travi nyalakodását végig nézném és ha szeretnék szívesen beszállnék!Dollylady össze hoznád ezt nekem?
nagyon szeretnék megismerkedni egy olyan transzfesztita hölgyel aki bevezet a sex ezen formályába ha tudsz kérlek segits.köszi:A
Sziasztok!Szeretnék egy olyan travival szexelni akinek melle van....
Persze én is igy gondolom. Csak én nem járok olyan közegben, ahol több travi található.
nagyon érdekes a téma, szerintem az igazán élvezetes szex travi és travi között lehet. Nagyon felizgat a travi-travi szex, talán ennél jobban már csak az, ha többen is vagyunk, természetesen csak is travik, esetleg lányok. Puszi
...és nemcsak a test számít,hanem kisugárzás,megjelenés,életmód,izgalom,és az érzéki vonzódás....utána jöhet a szex....! :-)
kíváncsi vagyok milyen lehet egy travival csak hát én is parázok monjdjuk veled dolly hogy te mennyivel vagy másabb mint egy csaj technikában
Én már nagyon kiprobálnám,csak nem vettem rá bátorságot...