Abigail |
Kérésedet, kérdésedet itt megbeszélhetjük. |
Válasz a(z) 23-es üzenetre: Igen szeretek. Kedvenceim a fekete, fehér, piros és a lila. Puszi
szia!!!!! Te szeretsz szexi fehérneműben lenni? Combfixben melyik a kedvenc szined? puszi
Válasz a(z) 20-es üzenetre: Ezt telefonon beszéljük meg inkább. Ugye nem gondoltad, hogy itt a fórumon erre válaszolok? :-) Puszi
Válasz a(z) 19-es üzenetre: Mindenkit szeretettel várok, aki kultúrált, ápolt és elmúlt 18 éves.
Szia mi menyi???
szia szüzfiukat is válalsz?
Válasz a(z) 15-es üzenetre: Szia Ggolyo! Pontosabb címet csak telefonon tudok adni, bocs. Puszi
Válasz a(z) 16-es üzenetre: Szia Smlovers! Én részemről anális szexet nem vállalok. A többit megbeszélhetjük. Puszi
Szia Abigel! A következőkre keresek partnert: Kölcsönös oralszex. Domina szerep,, enyhe S/M el . Kölcsönös anális szex. Hármasban sezretkezés: Kérlek írd meg erről aváleményed ,séa lehetőségeket. Köszönnetel: Üdvözöl: Gábor
Szia Abigail! Van egy mindenki számára nyilvános mesn címed? Üdv: Zoli
Válasz a(z) 10-es üzenetre: Szia kedves Teji! Telefonszámomat megtalálhatod az Eropolis-on, szívesen várom a hívásod. Sajnos rossz tapasztalataim vannak a hetekig tartó levelezésekről és chat-elésekről... Puszi
Szia! Megismerhetlek egy kicsit jobban? Szia: T.
Válasz a(z) 7-es üzenetre: Szia! Mint ahogy az #1-es bejegyzésben írtam, ilyesmit CSAK telefonon tudunk megbeszélni. Megértésedet köszönöm. Puszi
Válasz a(z) 3-es üzenetre: Szia! Semmi akadálya :-) Chat-en, MSN-en, vagy telefonon beszélhetünk.
Természetesen nem ragaszkodom a kijelzett telefonszámhoz, megértem, ha valaki szeretné megőrízni az inkognitóját. Mégis megkérnélek benneteket, a ti kényelmetek miatt is, ha lehetséges, akkor kijelzett számmal hívjatok. Természetesen senki bizalmával nem élek vissza. A kijelzett szám azért jó, mert egyrész, ha nem tudom felvenni a telefont, akkor vissza tudlak hívni. Másrészt, sajnos, előfordulhat, hogy nekem is közbejön egy váratlan esemény, és akkor időben tudlak tájékoztatni, hogy a megbeszélt időpont nem megfelelő.